Impresszum

MTD Hungária Kft.
Házgyári út 1.
8200 Veszprém

Commercial Register
Amtsgericht Saarbrücken

Registration No.
Saarbrücken HRB 108597

Management Board
Stephan Bader

Value added tax identification number (VAT No.)
DE 153804139

Felelős személy az ezen a weboldalon és az összes közösségi média csatornán megjelenő saját szerkesztői tartalomért:
Mike Fees úr

Wiesenstrasse 9
66129 Saarbrücken-Bübingen

Uniós online vitarendezés :

Az Európai Bizottság internetes platformot hozott létre az online vitarendezéshez (OS). A Stanley Black & Decker Outdoor GmbH rámutat, hogy nem hajlandó, vagy nem köteles részt venni a fogyasztó által választott bíróság előtti vitarendezési eljárásokban.

A platform a következő linken érhető el: Online vitarendezés | Európai Bizottság. E-mail címünket a fenti jogi közleményben találja.

Felelősség

A Stanley Black & Decker Outdoor GmbH felelős az általa ezen a weboldalon felhasználható saját tartalomért. Minden tartalmat gondosan ellenőrzünk, és folyamatosan bővítjük és frissítjük. A teljességre, helyességre vagy naprakészségre azonban nem vállalunk garanciát. Ez a weboldal külső oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz az interneten. A Stanley Black & Decker Outdoor GmbH nincs befolyással a hivatkozott oldalak kialakítására és tartalmára. A Stanley Black & Decker Outdoor GmbH ezért nem vállal felelősséget az ott közölt információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért, és kifejezetten elhatárolja magát ezen oldalak minden tartalmától.

Szerzői jog
Az ezen a weboldalon megjelenő összes cikk és illusztráció szerzői jogvédelem alatt áll, és nem reprodukálható, nem használható újra vagy felhasználható kereskedelmi célokra. A jelen weboldal tartalmának jogellenes másolása vagy egyéb felhasználása esetén büntetőeljárás indul, és a Stanley Black & Decker Outdoor GmbH fenntartja a jogot, hogy kártérítést követeljen.

Minden jog fenntartva, beleértve a fordításokat is. Bármilyen reprodukálás, legyen az fénymásolat, mikrofilm, CD-ROM-on vagy adatfeldolgozó rendszerben történő rögzítés, csak a Stanley Black & Decker Outdoor GmbH írásos engedélyével engedélyezett. Ha felkeltette érdeklődését a tartalom, az egyes oldalak szövegrészei, vagy az illusztrációk, kérjük, küldjön nekünk kérést e-mailben.

A kéretlen kéziratokért, adathordozókért és képekért, illusztrációkért és fényképekért felelősséget nem vállalunk.