Fűnyíró- traktorok

Amikor az erő találkozik a kényelemmel! A könnyű kezelés és a részletekben rejlő innovációk, a vágási képtől egészen a gyűjtő hatékonyságáig, csak fokozzák a kiváló teljesítményt. A tökéletes teljesítmény, a sokoldalú kihasználhatóság és a robosztus konstrukció nem hagy kérdést maga után.

Kényelem és hatékonyság optimális kombinációja

Force Series

Amikor az erő találkozik a kényelemmel! A könnyű kezelés és a részletekben rejlő innovációk, a vágási képtől egészen a gyűjtő hatékonyságáig, csak fokozzák a kiváló teljesítményt. A tökéletes teljesítmény, a sokoldalú kihasználhatóság és a robosztus konstrukció nem hagy kérdést maga után.

LT1 Series

A Cub Cadet LT fűnyírótraktorok rendkívül sokoldalúak. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy nagy területeken is rövid időt vesz igénybe a munka, köszönhetően a nagyméretű fűgyűjtőnek, oldalkiszórás esetén nem kell megállni és a gyűjtőzsákot üríteni.

LT2 Series

Ha nagyobb erőt, teljesítményt és kényelmet nyújtó, prémium funkciókra vágyik, akkor üljön egy LT2 sorozatú fűnyírótraktor volánjához. Két példa az előnyökre: a 12 fokozatú vágásmagasság állítással, valamint a rugózott, magas háttámlájú ülés, melyen hosszú ideig is kényelmes testhelyzetben nyírhatja a füvet.

LT3 Series

Nagy területen vagy hosszas fűnyíráskor fontos a kényelem. Nem kell lemondania róla: A hátsó kidobós Cub Cadet LT3 sorozat páratlan kényelmet és kiváló vágásképet nyújt. A halk járású motor, a nagy gumiabroncsok, a kényelmes ülés, a puha kormánykerék és az egyszerűen üríthető gyűjtőkosár gondtalanná teszik a fűnyírást.

Enduro széria – a szakértőknek

Enduro Series

Ambiciózus kerttulajdonosoknak. Azoknak, akik hosszú távú tapasztalattal rendelkeznek és most szeretnének még feljebb lépni. A megnövelt erős és teljesítmény hozzájárul ahhoz, hogy a munkájukat gyorsabban és eredményesebben végezhessék. Magas elvárásaikhoz keresik a tökéletes modellt, röviden az ENDURO SZÉRIÁT.

XT1 Series

A Cub Cadet XT szériája, mint a fűnyírótraktorok legújabb generációja új alapokra helyezi az erő, teljesítmény és szilárdság fogalmát – és egyben páratlan szolgáltatáscsomagot nyújt. Az XT1 fűnyírótraktorok jól felszereltek, legyen szó nyírásról, gyűjtésről, vagy szállításról, ráadásul tartozékok széles választékával bővíthetők.

XT2 Series

A Cub Cadet XT2 az erő, a vezérlőfunkciók és a terhelhetőség tekintetében teljesen új szintet képvisel. Az XT2 fűnyírótraktorok az XT sorozat leginkább fordulékony tagjai és ideálisak a nehéz terepen való munkára, szállításra és arra, hogy különböző kiegészítőket csatlakoztassunk hozzájuk alkalmazkodva az adott szezon igényeihez.

XT3 Series

A legnagyobb igénybevételre tervezve, igazi energiabomba motorral hajtott és ultra erős alkotóelemekkel felszerelt Cub Cadet XT3 modellek tökéletes fűnyírótraktorok. Az XT3 nagy teljesítménnyel nyírja a hosszabbra nőt füvet és alkalmas nagy rakomány és a legnehezebb talajművelési tartozékok szállítására.