Teljesen elektromos sor a Cub Cadettől

Kapcsolja be teljesen új módon

Minden egyes darabot ugyanazzal az elkötelezettséggel terveztek a design, a kényelem és a teljesítmény iránt, amit minden terméktől elvárunk. Most minden általunk gyártott nulla fordulatú riderben, fűnyíró traktorban, fűnyíró- és kerti szerszámban kiegyenlítettük az elektromos és a gázüzemű versenyfeltételeket, így magabiztosan valóra válthatja kerti álmait.

Battery charging icon
Lítium-ion akkumulátor

Az elektromos traktorok lítium-ion akkumulátorokkal, hosszú üzemidővel rendelkeznek, amelyek 4 órás töltéssel, rugalmas és gyors újratöltési lehetőséget biztosítanak, és a teljesítmény nem csökken.

Tools and repairment icon
Alacsony karbantartás

Elektromos traktorjaink minimálisra csökkentik a karbantartást olaj, tengelykapcsoló, fojtószelep, szíj vagy hajtómű nélkül, a problémamentes, könnyen használható fűnyírás érdekében.

Good with the enviroment icon
Nulla kibocsátás

Nincs kipufogógáz, szén-monoxid vagy el nem égett szénhidrogén a fedélzeti áramforrásból a tisztább, emissziómentes fűnyírás érdekében.

No gas icon
Nulla benzin

Elektromos traktorjaink kiküszöbölik a benzinfogyasztást, mivel nincs szükségük rá. Így nincs több kiömlés, amit el kell takarítani, és több pénzt takaríthat meg.

play_arrow

Elektromos vs. benzines

A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírói a benzinüzemű ekvivalenseivel megegyező teljesítményre tervezett kiváló vágási minőséget biztosítják, anélkül, hogy az ólom-savas elektromos fűnyírók teljesítménye csökkenne. Ugyanarra a páratlan erőre és tartósságra, valamint a nyugalomra számíthat, amely minden Cub Cadet termékünkhöz tartozik.

Az akkumulátor teljesítménye

A lítium-ion akkumulátorok nem rendelkeznek áramkimaradással, gyors töltést tesznek lehetővé, és nincs töltőmemóriájuk, ami lehetővé teszi, hogy annyi akkumulátort használjon, amennyire szüksége van, amikor szüksége van rá. A Cub Cadet gyorstöltője akár 4 óra alatt is képes teljes töltést vagy részleges feltöltést elérni a szükséges mennyiségig, mindezt anélkül, hogy károsítaná az akkumulátort.

Legerősebb garancia

A Cub Cadet újratölthető lítium-ion akkumulátorait úgy tervezték, hogy a termék élettartama alatt kitartsanak, és az iparág legerősebb garanciája vonatkozik rájuk. Elektromos fűnyíróinkra 3 év korlátozott garancia vonatkozik, amely védi fűnyíróját, és 3 év akkumulátorgarancia, amely megvédi a gyártási hibákat.

​Biztonság

A Cub Cadet összes lítium-ion elektromos fűnyírója ugyanazon a szigorú biztonsági és teljesítményteszten esett át, mint a benzinüzemű gépek. Ezenkívül tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfelelnek az Underwriters Laboratories (UL) által megkövetelt elektromos biztonsági szabványoknak, és megfelelnek az akkumulátorokra, a töltőre és a fűnyíróra vonatkozó UL jóváhagyási jelölésnek.

LR2 ES76

Elektromos Mini-Rider

A MINI-RIDER LR2 ES76 erős elektromos motorokat használ, és 56 V-os Li-ION akkumulátorral működik. Nagy, 76 cm-es vágási szélessége és 60 perc* üzemidő (töltésenként) megkönnyíti a nagy pázsitok nyírását. A fűnyíróra és az akkumulátorra is 3 év garancia jár.

 • KÉNYELMES VÁGÁS ÉS VARROTT ÜLÉS szerszám nélküli ülésállítással
 • NULLA KIBOCSÁTÁS a munkája során
 • OPCIONÁLIS 115 L-ES FŰGYŰJTŐ tartozékként kapható
 • FÉNYES LED-ES FÉNYSZÓRÓK Jó láthatóság még hajnalban vagy alkonyatkor is
 • KARBANTARTÁS- ÉS SZERVIZBARÁT
 • VÁLTOZTATÓ SEBESSÉGEK LÁBPEDÁL VEZÉRLÉSÉVEL
 • ELSŐ ÜTKÖZŐ Kerülje a MINI-RIDER sérülését
 • HAZATÉRŐ FUNKCIÓ 10%-os akkumulátor töltöttségi szintnél, hogy energiát takarítson meg a töltőállomáshoz való visszatéréshez

XZ5 EL107

Elektromos nulla fordulókörű fűnyírótraktor

Az új Cub Cadet XZ5 EL107-el egy elektromos, csendes és alacsony karbantartási igényű alternatívát adunk a Zero-Turn fűnyíróink választékához. Az 56 V-os Li-ION akkumulátorral és a 107 cm-es / 42”-os vágóasztallal jól felszerelt még a kihívásokkal teli terepen is. 3 év garancia jár az akkumulátorra és a fűnyíróra.

 • GYORS TÖLTÉS Csak 4 óra töltési idő
 • KÉNYELMES VÁGÁS ÉS VARROTT ÜLÉS szerszám nélküli ülésállítással
 • KETTŐ USB-port az elektronikus eszközök töltéséhez vezetés közben
 • NULLA KIBOCSÁTÁS a munkája során
 • Az ECO MODE hosszabb üzemidőt biztosít
 • LÁBBAL MŰKÖDTETHETŐ DECK EMELŐ a fűnyírási magasság beállításához 15 lépésben a kényelmes forgatógombbal.
 • NAGY GUMIABRONCSOK a jó tapadásért
 • KARBANTARTÁS- ÉS SZERVIZBARÁT
 • AZ ELSŐ TENGELY ÉS ERŐS ACÉLKERET lehetővé teszi, hogy a vágóasztal közel kerüljön a virágágyásokhoz, kerítésekhez és fákhoz a tiszta vágás érdekében.

XT2 ES107

Elektromos fűnyíró traktor

Kiválasztottuk az XT sorozat zászlóshajójának bizonyított erejét és teljesítményét, és egy nagy teljesítményű és kényelmes lítium-ion akkumulátorral kombináltuk, hogy egy olyan gépet hozzunk létre, amely nem veszt az erejéből, és csökkenti a zajszintet, és élvezetes fűnyírási élményt nyújt. miközben kiváló vágást biztosít kompromisszumok nélkül.

 • GYORS TÖLTÉS Csak 4 óra töltési idő
 • KÉNYELMES VÁGÁS ÉS VARROTT ÜLÉS szerszám nélküli ülésállítással
 • USB-port az elektronikus eszközök, például az okostelefonok vezetés közbeni töltéséhez
 • NULLA KIBOCSÁTÁS a munkája során
 • KARBANTARTÁS- ÉS SZERVIZBARÁT
 • VÁLTOZTATÓ SEBESSÉGEK LÁBPEDÁL VEZÉRLÉSÉVEL
 • ELSŐ ÜTKÖZŐ Kerülje el a fűnyíró traktor sérülését
 • OLDALKIDOBÁS, GYŰJTÉS VAGY MULCS és opcionális fűgyűjtő

Gyakran Ismételt Kérdések

  A teljesen feltöltött fűnyíró működési ideje számos körülménytől függően változhat, beleértve az akkumulátor méretét, a vágóasztal méretét, a fű hosszát és nedvességszintjét, az udvar terepét és a tartozékok, például a fűgyűjtő használatát. Az LR2 ES76 lítium-ion elektromos fűnyíró 1500 wattórás, 30 amperórás, maximum 56 voltos akkumulátorral rendelkezik, amely akár 1 órán vagy akár 1 hektáron keresztül energiát biztosít a fű nyírásához. Az XT2 ES107 lítium-ion elektromos fűnyíró 3000 wattórás, 60 amperórás, max. 56 voltos akkumulátorral rendelkezik, amely egy feltöltéssel akár 1,5 órán vagy akár 2 hektáron keresztül energiát biztosít a fű nyírásához. Minden Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyíróhoz tartozik egy bármikor használható gyorstöltő, amely lehetővé teszi a motor részleges feltöltését, ha további fűnyírásra van szükség, és mindkét fűnyírót körülbelül 4 óra alatt teljesen feltöltheti.

  Más akkumulátoros fűnyírókkal ellentétben, amelyek éjszakai töltést igényelnek, a Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírói bármikor gyorstöltővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi az akkumulátoros fűnyíró részleges feltöltését, ha további fűnyírásra van szükség. A bármikor használható gyorstöltő óránként az akkumulátor 25%-át tölti fel, körülbelül 4 óra alatti teljes újratöltéssel. Az akkumulátort töltő elektromos áram 5 perccel a teljes töltés elérése után leáll. Ez segít elkerülni az akkumulátor túltöltését. A töltő azonban bekapcsolva marad, amíg a fali aljzathoz csatlakozik. Ha a motorost 4 óránál tovább csatlakoztatva hagyja, az nem károsítja az akkumulátort. Más akkumulátoros fűnyírókkal ellentétben, amelyek éjszakai töltést igényelnek, a Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírói bármikor gyorstöltővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi az akkumulátoros fűnyíró részleges feltöltését, ha további fűnyírásra van szükség. A bármikor használható gyorstöltő óránként az akkumulátor 25%-át tölti fel, körülbelül 4 óra alatti teljes újratöltéssel. Az akkumulátort töltő elektromos áram 5 perccel a teljes töltés elérése után leáll. Ez segít elkerülni az akkumulátor túltöltését. A töltő azonban bekapcsolva marad, amíg a fali aljzathoz csatlakozik. Ha a motorost 4 óránál tovább csatlakoztatva hagyja, az nem károsítja az akkumulátort.

  Igen, a Cub Cadet lítium-ionos elektromos fűnyírói normál konnektorból tölthetők. A töltő 720 W elektromos bemenetet használ, 6 A 120 V-on. Soha ne csatlakoztassa a töltőt 100-240 V közötti váltakozó feszültségre.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírók névleges energiát használnak fel a töltéshez. Bár az áram költsége regionálisan változhat, átlagosan egyetlen töltés kevesebb, mint 0,50 dollárba kerül (lásd alább). Jelenlegi átlagos áramdíj (2019 tavasza): 0,1319 USD, LR2 ES76 2,75 KW töltésenként; 2,75 * 0,13 USD = 0,36 USD töltésenként. XT2 ES107 3,47 KW töltésenként; 3,47 * 0,13 USD = 0,46 USD töltésenként.

  Normál körülmények között és gondossággal üzemelve újratölthető lítium-ion akkumulátoraink a termék élettartama alatt kitartanak. A Cub Cadet az iparág legerősebb garanciáját kínálja 3 éves korlátozott garanciával, amely megvédi a fűnyírót, és 3 éves akkumulátorgaranciával a gyártási hibákkal szemben.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírói a Vehicle Control Module (VCM) piros, villogó jelzőfényével figyelmeztetik Önt, ha az akkumulátor lemerült. Ha ez akkor történik, amikor a kések be vannak kapcsolva, a kések automatikusan kikapcsolnak az energiatakarékosság érdekében. Amikor ez a jelzőfény villogni kezd, javasoljuk, hogy vezessen el a töltőhelyre, hogy feltöltse a fűnyírót. Mindkét fűnyíróhoz tartozik egy bármikor használható gyorstöltő, amely lehetővé teszi a fűnyíró részleges újratöltését a projekt befejezéséhez.

  Az akkumulátoros fűnyírók egyik legnagyobb előnye a rendszeres karbantartás csökkentése. Gázüzemű társaikkal ellentétben az akkumulátoros fűnyíróknak nem kell szíjakat, szűrőket vagy olajat cserélni. A további előnyök közé tartozik a zajcsökkentés és a gázvásárlás kiiktatásával tapasztalható megtakarítás.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyíróit úgy tervezték, hogy ugyanolyan teljesítményt nyújtsanak, mint gázüzemű társai. Ugyanarra a páratlan erőre és tartósságra, valamint a nyugalomra számíthat, amely minden Cub Cadet termékünkhöz tartozik. Ezenkívül a lítium-ionos fűnyíróink nem tapasztalnak energiacsökkenést, amikor az akkumulátor lemerül, így a működés során kiváló vágási minőséget biztosítanak.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyíróknak nincs karbantartandó szalagja, szűrője vagy olaja, így minimális karbantartást igényel a hagyományos gázüzemű fűnyírókhoz képest. Mindazonáltal, mint minden fűnyírónál, a pengék is élezést vagy cserét, valamint általános tisztítást és kenést igényelnek. A teljes szerviz- és karbantartási ütemtervet a kezelési útmutatóban találja.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírók ugyanazt az opcionális gyűjtőt fogadják el, mint a benzines traktorok, és ugyanolyan teljesítményűek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyűjtés és a mulcsozás növeli az energiafogyasztást, és csökkentheti a teljes működési időt.

  Benzines társaikhoz hasonlóan a Cub Cadet lítium-ionos elektromos fűnyírói is különféle tartozékok kezelésére vannak felszerelve. Bár a tartozékok eltérőek lehetnek, mindkét modell felszerelhető lökhárítókkal, gyűjtőkkel, mulcskészletekkel, vontatókkal, kocsikkal, seprőgépekkel és szórógépekkel. Az elérhető mellékletek teljesebb listáját a termékoldalon tekintheti meg.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírókra az iparág legerősebb garanciája vonatkozik, amely 3 éves korlátozott garanciával védi fűnyíróját, és 4 éves akkumulátorgarancia a gyártási hibákkal szemben. Normál körülmények között és körültekintéssel üzemelve újratölthető lítium-ion akkumulátoraink a fűnyíró élettartamát kibírják. Ha azonban valaha is ki kell cserélnie az akkumulátort, kérjük, forduljon a helyi hivatalos független kereskedőhöz vagy kiskereskedőhöz a legfrissebb árakért.

  A lítium-ion akkumulátoroknak számos előnye van az ólom-savas akkumulátorokhoz képest. Amellett, hogy kisebbek és könnyebbek, a lítium-ion akkumulátorok tovább bírják, mint ólom-savas társai. A lítium-ion akkumulátorok gyorsan és teljes kapacitásukra is feltölthetők. Ha nem tölti a teljes kapacitást, a lítium-ion akkumulátorok nem rendelkeznek töltési memóriával, és a részleges töltés nem károsítja az akkumulátort.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyírói biztonságosan használhatók normál körülmények között, odafigyelve. Minden lítium-ionos elektromos fűnyírónk ugyanazon a szigorú biztonsági és teljesítményteszten esett át, mint a benzinüzemű gépek. Ezenkívül tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfelelnek az Underwriters Laboratories (UL) által megkövetelt elektromos biztonsági szabványoknak, és megfelelnek az akkumulátorokra, a töltőre és a fűnyíróra vonatkozó UL jóváhagyási jelölésnek.

  Mint minden akkumulátort, itt is kerülni kell a szélsőséges hőmérsékleten történő használatát és tárolását. Az akkumulátorok töltésének optimális hőmérséklete 32° és 104°F (0° és 40°C) között van. A Cub Cadet azt javasolja, hogy a fűnyírót az egész szezonon kívül tartsa bedugva. A lítium-ion akkumulátorok nem rendelkeznek töltési memóriával, és az akkumulátort nem károsítja, ha csatlakoztatva marad. Ha ez nem lehetséges, az akkumulátort legalább havonta egyszer teljesen fel kell tölteni. A szezon elején érdemes megbizonyosodni arról, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve az első használat előtt.

  A Cub Cadet lítium-ion elektromos fűnyíróit úgy tervezték, hogy nyirkos vagy nedves fűben is nyírjanak. Más kültéri elektromos berendezésekhez hasonlóan a fűnyírót sem szabad esőben üzemeltetni, erősen telített területeken keresztül vinni, vagy kint tárolni.

  A Cub Cadet független kereskedők, akik akkumulátoros berendezéseket árulnak, képzettek arra, hogy ne csak a szükséges kis rendszeres karbantartást, hanem a javításokat és problémákat is elvégezzék. Tekintse meg a részt vevő független kereskedők listáját, akik képzettek az akkumulátoros fűnyírók szervizelésére.

  Electric vs. Gas

  Engineered to perform to the same standards as their gas-powered equivalents, Cub Cadet’s Lithium-ion electric riding mowers will provide you with the superior cut quality you want without the power fade you get with lead-acid electric riding mowers. You can expect the same unmatched strength and durability along with the peace of mind that comes with all our Cub Cadet products.

  Battery Performance

  Lithium-ion batteries do not have a power fade, allow for a fast charge, and do not have a charge memory, allowing you to use as much of the battery as you need, when you need it. Cub Cadet’s anytime fast charger can generate a full charge in as little as 4 hours or a partial charge to the exact amount that you need, all without damaging the battery.

  Strongest Warranty

  Cub Cadet’s rechargeable Lithium-ion batteries are designed to last for the lifetime of the product and are backed by the industry’s strongest warranty. Our electric riding mowers come with a 3-year limited warranty that protects your mower and a 3-year battery warranty protecting against manufacturing defects.

  Safety

  All of Cub Cadet’s Lithium-ion electric riding lawn mowers have gone through the same rigorous safety and performance testing as the gasoline-powered machines. In addition, they are also certified to meet the electrical safety standards required by Underwriters Laboratories (UL) and are confirmed in compliance with a UL mark of approval for the batteries, charger and riding mower.

  LR2 ES76

  LR2 Series

  Our MINI-RIDER LR2 ES76 uses strong electric motors and is powered by a 56V Li-ION battery. Its large cutting width of 76 cm combined with 60 minutes* of running time (per charge) make the cutting of large lawns easy. And it comes with a 3 year warranty on both the mower and the battery.

  • COMFORTABLE CUT & SEW SEAT with toolless seat adjustment
  • ZERO EMISSIONS during your work
  • OPTIONAL 115 L GRASS CATCHER available as accessory
  • BRIGHT LED HEADLIGHTS High visibility even when working at dawn or dusk
  • MAINTENANCE- AND SERVICE-FRIENDLY
  • VARIABLE SPEEDS WITH FOOT PEDAL CONTROL
  • FRONT BUMPER Prevent any damage to your MINI-RIDER
  • RETURN-FUNCTION At a battery level of 10 %, the cutting deck automatically switches off help saving power to return to the charging station.
  Electric vs. Gas

  Engineered to perform to the same standards as their gas-powered equivalents, Cub Cadet’s Lithium-ion electric riding mowers will provide you with the superior cut quality you want without the power fade you get with lead-acid electric riding mowers. You can expect the same unmatched strength and durability along with the peace of mind that comes with all our Cub Cadet products.

  Electric vs. Gas

  Engineered to perform to the same standards as their gas-powered equivalents, Cub Cadet’s Lithium-ion electric riding mowers will provide you with the superior cut quality you want without the power fade you get with lead-acid electric riding mowers. You can expect the same unmatched strength and durability along with the peace of mind that comes with all our Cub Cadet products.

  Electric vs. Gas

  Engineered to perform to the same standards as their gas-powered equivalents, Cub Cadet’s Lithium-ion electric riding mowers will provide you with the superior cut quality you want without the power fade you get with lead-acid electric riding mowers. You can expect the same unmatched strength and durability along with the peace of mind that comes with all our Cub Cadet products.

  Electric vs. Gas

  Engineered to perform to the same standards as their gas-powered equivalents, Cub Cadet’s Lithium-ion electric riding mowers will provide you with the superior cut quality you want without the power fade you get with lead-acid electric riding mowers. You can expect the same unmatched strength and durability along with the peace of mind that comes with all our Cub Cadet products.