Zero-Turns

A fűnyíró fordulóköre fontosabb, mint gondolná. Ugyanis ha a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban szeretne füvet nyírni, akkor a nulla fordulókörös Cub Cadet traktort pont Önnek találták ki. Ezáltal a hagyományos traktorokkal szemben akár 50%-kal kevesebb idő szükséges a fűnyíráshoz azonos vágásszélesség mellett – a verhetetlen fordulékonyságnak és a nagy munkasebességnek köszönhetően!

Precíz vágás botkormányos technológiával

Enduro Series

A robosztus felépítés párosul a rendkívül strapabíró elemekkel és a nagyteljesítményű motorral, így az ENDURO széria az Ön gyepfelületeinek ápolása során profi segítséget fog nyújtani.

Profik tesztelték és bizonyított!

Pro Series

Az új PRO Z szériánál nem csak apró újításokat végeztünk. Az eddigi legerősebb, leghatékonyabb fűnyíróinkat készítettük el. Nem a levegőbe beszélünk – véleményünket profi kertépítők erősítették meg. Németország-szerte 100 szakértőnek adtunk a PRO Z széria családból és megkértük őket, hogy teszteljék a gépeket 16 héten keresztül. Több ezer munkaóra-tapasztalat birtokában adott, őszinte visszajelzéseik alapján végeztük el gépeinken az utolsó simításokat.

Márkakereskedő kereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.