Pro sorozat

Kötelező az igazi profik számára, akiknek napi szinten kell szakszerűen karbantartani a nagy parkokat és közterületi zöldfelületeket. Nagy értéket tulajdonítanak a csúcsteljesítménynek, a berendezés abszolút megbízhatóságának és az optimális használat hatékonyságának. Ezért olyan professzionális termékekre van szükségük, amelyek leküzdik a kemény folyamatos használatot. Röviden: a PRO SOROZAT.

Z5 sorozat

Elképesztő erő és felülmúlhatatlan kényelem – a tökéletes kombináció az igazi profik számára! A Z5 152 olyan teljesítményt, minőséget és hatékonyságot kínál, amely árnyékba helyezi a többi vezető Zero-Turn fűnyírót.

Z9 sorozat

Az új Z-Turn Z9 183id egy kereskedelmi forgalomban kapható, nulla fordulatú fűnyíró rendkívül széles dupla abroncsokkal – úgy lett kifejlesztve, hogy a legmeredekebb, akár 25°-os (46%-os) lejtőkön is könnyedén megbirkózzon. Ezenkívül lenyűgöző, rendkívül robusztus és többszörösen megerősített acél vágóasztallal, kiemelkedő nyírási teljesítménnyel és légpárnás üléskényelmével rendelkezik. Ez a csúcskategóriás nullaforduló ideális az önkormányzatok, a kereskedelmi felhasználók és a KAWASAKI FX 1000V EFI nagyméretű ingatlanok tulajdonosai számára, kihívásokkal teli terepen.

Z7 Series

Amazing strength and unsurpassed comfort – the perfect combination for true professionals! This makes the Z7 183 the absolute top model that needs much less mowing time than any other product. However much you demand from a mower, you will love it!